luni, 28 ianuarie 2013

Service Electronice

Reparatii televizoare,toate modelele,monitoare LCD, sisteme audio, plasme, proiectoare, laptopuri, calculatoare, reinstalari windows, linux, machintosh, devirusari, recuperare date, etc. Cu personal pregatit si echipamente de inalta calitate asiguram service la domiciliul clientului in cel mai scurt timp si cu cele mai mici preturi. Oferim o garantie de 6 luni de zile la oricare dintre produsele reparate si datorita contractelor cu importatori direct avem cele mai mici preturi la componente.
Asiguram service pentru o gama larga de marci precum: sony, samsung,lg, zander, domotec, nei,  daewoo, phillips, jvc, panasonic, salora, nordmende, eboda, orion, megavision, profex-fidelity, toshiba, hp, dell, eurosky, eurocolor, grundig, thomas, tevion, eurotech, teletech, vestel, maxwell, no1, bang&olfusen, eurotech, cinex, hyunday, msi, biostar, bluesky, etc. 
Momentan service-ul este asigurat doar in Bucuresti insa in scurt timp se va extinde si in zonele limitrofe.
Deplasarea si constatarea este gratuita, in cazul in care clientul alege reparatia produsului, sau in cazul in care produsul nu poate fi reparat.